daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

* Top Silk Koifood 5 liter *

Unieke code: V106
Top Silk Koifood 5 liter heeft 38 procent zijderups en stimuleerd een snelle groei.
€ 24,95
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Top Silk Koifood 5 liter met 38% zijderups.

Top Silk Koifood 5 liter medium (6 mm) koivoer heeft speciaal recept en bevat 38% Zijderups poppen. Zijderupsen zijn door de meest gerenommeerde koi kwekers in Japan erkend als het ultieme ingrediënt voor de verbetering van Koi. Zijderups poppen bevatten unieke eiwitten en zijde olie die Koi en goudvissen kunnen verteren en die een verhogende en versterkende invloed hebben op kleur, witte huid pigmentatie, schittering en glans en die de groei en body shape verbeteren. Top Silk Koifood is speciaal aangepast voor het Noord-Europese klimaat. Met een eiwitgehalte van 38% kan het doorgaans het gehele seizoen worden gevoerd vanaf 15°C vijverwater temperatuur. Top Silk Koifood is zodanig samengesteld dat het weinig vuil en stikstof oplevert, groei bevordert en kleur versterkt met natuurlijke Spirulina. Dit voer is vrij van chemische toevoegingen, vervangende proteïne bronnen en runder/pluimvee vlees- en botproducten. Er zitten ook immuunsysteem verbeterende stoffen in zoals Propolis, Knoflook, Brouwersgist en "Optimum", een speciaal immuunsysteem versterkend supplement dat ziektes helpt te voorkomen en de groei van celweefsel bevordert.

Ingrediënten: vers gedroogde biologisch geteelde zijderupsen (min 38%), tarwemeel, zalmmeel, tarwekiemen, alfalfa, krillmeel, knoflook, brouwersgist.

Inhoud 5 liter / emmer
Gewicht 1,8 kilo

Analyse
Ruw eiwit min. 38%

Ruw vet 8%

Voedingsvezel 1,9%

Ruw as 7,3%

Vocht 8%

Koolhydraten 28%

Fosfor 1,2%

Calcium 1,1%

Natrium 0,2%

Vitamine:
A IU (IU) kg 25.000
D3 IU (IU) kg 3.120
E mg/kg 250
C mg/kg 350.

Sporen elementen:
E1 mg/kg 75
E2 mg/kg 5,0
E3 mg/kg 1,0
E4 mg/kg 5,0
E5 mg/kg 20
E6 mg/kg 80

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner