daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Wilt u een Koivijver ?

WILT U EEN KOI-VIJVER ?

Basisregels.
Wanneer u besloten hebt om een koivijver aan te leggen dient u zeer goed na te denken over verschillende aspecten van het vijver gebeuren.

Een opsomming : Ben je op de hoogte van alle technische zaken ( het metselen, bezetting van de muren, sterkteleer, electriciteit, PVC-buizen, lijmen en kitten, impermaxen, folie leggen, of laten fohnen)

Een koivijver is geen gat in de grond met water in. Ben je op de hoogte van de vorm, ligging, diepte, waterhoeveelheid, windrichting, oppervlakte, bomen en zonuren)

Water moet ook gefilterd worden en er bestaan verschillende filtersystemen. Hoe groot is het (bestaande)filter, wel of geen by-pass, hoe groot moet het filter zijn, aansluiting, bodemdrains, zijdrains, UV-lampen, zandfilter, pompen, contacttijd van het water, vortex, meerkamer filter, trickle filter, beadfilter, beluchting, voorfilter, eiwitafschuimer, enz....

Een koivijver moet ook onderhouden worden. Wanneer moet er onderhoud uitgevoerd worden, wat moet er gedaan worden, hoe dikwijls, wie gaat dat doen,wat zijn vijverbacteriën en welk voer ga ik gebruiken.

Tenslotte komen we ook aan het budget. Hoeveel wil je aan een vijver spenderen, wat zijn de kosten achteraf aan water, electriciteit,...vissen. Laat je goed informeren van te voren zodat je nooit bedrogen uit komt. Maak hier een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies. Klik : HIER

Zie je het nog altijd zitten. Ok, dan ben je klaar om eraan te beginnen.

Op deze website en met behulp van Daru-Koi zal je alle informatie krijgen die je je maar kan bedenken.

 

 

addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner