daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Dainichi koivoer Uitleg

 

Dainichi Koivoer

Wij van Daru-Koi zijn ervan overtuigd dat Dainichi Fish Food het beste visvoer voor uw vissen is en wij willen u graag vertellen waarom. Dainichi gebruikt alleen de beste, volledig natuurlijke ingrediënten in hun voeding. Er zijn geen schadelijke chemicaliën of vulmiddelen die kunnen leiden tot negatieve bijwerkingen, zoals nierziekte, kanker en overtollige accumulatie van vet. Dainichi koivoer verfijnt nauwgezet de eiwitrijke ingredienten om te zorgen voor een gemakkelijke vertering en een maximale assimilatie. Omdat koi geen maag hebben kunnen uw vissen hun voedsel vollediger verteren en produceren minder vaste en opgeloste afval in het water. Een extra voordeel ! Ook merken veel hobbyisten dat wanneer ze hun koi met dainichi voeden dat deze de neiging hebben om minder te eten en meer spiermassa op te bouwen. Hierdoor ontwikkelen ze een mooiere vorm en bouw van de body. We schrijven dit toe aan het hoge percentage van verse, kwalitatief hoogwaardige mariene eiwitten en een laag asgehalte. Dainichi is ook het enige koivoer ter wereld (Amerikaans) dat geexporteerd wordt naar japanse kwekers en hobbyisten ! Zo kunnen ze in samenwerking met een aantal topkwekers het voer doorontwikkelen en zo aan de top blijven van de koi industrie. Zo werken ze bijvoorbeeld met de kweker Manosan die het voer bij Dainichi liet fabriceren aan de hand van zijn veeleisende specificaties. Dit stelde Manosan in staat om meer Grand Champions te produceren dan alle ander kwekers van de wereld samen.

Waarom is Dainichi koivoer beter dan alle andere bekende merken Premium koivoer !

1) Dainichi werkt alleen maar met verse ingredienten, die pas worden ingekocht nadat de importeur bij Dainichi het voer heeft besteld. Dit betekend dus dat het voer wat wij u kunnen aanbieden gemiddeld 6 tot 8 weken geleden is geproduceerd. Japanse voeders zijn minimaal 12 maanden oud voordat ze in Europa in de winkels liggen. Ook is het zo dat ze de ingredienten inkopen wanneer deze het laagst geprijsd zijn en gaat de versheid sterk achteruit.

2) Dainichi heeft een unieke coating (inkapseling) waarbij de korrel met een nutritionele spray wordt bewerkt na de kookfase zodat belangrijke hittegevoelige ingrediënten zoals vitamines, spirulina en protease (een spijsverteringsenzym) diep in de pellets doordringen zonder te worden blootgesteld aan de destructieve effecten van de hitte die gebruikt wordt bij het maken van de korrel.

3) Al het Dainichi koivoer bevat een 100% actief Béta-Glucaan om het immuunsysteem krachtig te stimuleren. Dit waardevolle pre-biotica helpt aanvallen van pathogene tegen te gaan en bespoedigd het herstel van verwondingen, wat een bekend probleem is bij siervissen.

4) Dainichi gebruikt ook in alle soorten van hun voer het bekende montmorilloniet klei dat meerdan 60 verschillende mineralen bevat.Zo komen alle stoffen weer terug in de vijverwater en lijkt ook uw water meer op dat van de japanse moddervijvers waarin de beste koi\'s worden grootgebracht.

5) Dainichi werkt met hersluitbare zakken die een aluminium coating aan de binnen en buitenzijde hebben om zo u voer te beschermen tegen vocht en Uv stralen. Zo kan Dainichi de versheid van uw voer te garanderen. Een zak van karton of plastic is dus uit den boze voor de versheid aangezien dit vocht aantrekt. Schimmels en zuren zullen daardoor dus in sterke maten toe gaan nemen.

6) Het as percentage bij Dainichi is zeer laag. As is een afvalstof die in de korrel komt na het kookproces, doordat dan de korrel onder extreem warme omstandigheden wordt gevormd. U begrijpt dat as dus nutteloos is en alleen maar zorgt voor vervuiling van uw vijverwater. Vergelijk het as percentage van het Dainichi voer maar eens met uw huidige voer ! U betaald dus niet voor as bij Dainichi maar alleen voor kwaliteits voer.

 addtocartmodal

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner