daru-koi vijver webshop
  • Home
  • Klant
  • Vraag / Antwoord

Vraag / Antwoord

In deze rubriek kunt u de eerder gestelde vragen en antwoorden lezen van andere klanten. Dit loopt uiteen van verzenden, betalen, wachttijd, levertijd, afspraak maken, pakketkorting aanvragen, enz ... Mocht u een vraag hebben stel die dan gewoon door het sturen van een e-mail. Mocht dit een vraag zijn die meer voorkomt of een vraag waarmee we andere klanten weer kunnen helpen dan plaatsen wij deze in onze rubriek er anoniem erbij.

 

Vraag : Ik wil graag een korting voor een zelf samengesteld pakket ?  

Antwoordt : Ga met je cursor op het knopje "home" staan op de homepage en kies "vraag pakketkorting". U zult daar meer informatie vinden over wat te doen om pakketkorting te verkrijgen.

 

Vraag : Waarom betaal ik verzendkosten? 

Antwoord : Bij andere webshops zit de prijs van het verzenden bij het produkt bij inbegrepen. Koopt U meerdere artikelen dan betaald u dus teveel voor het verzenden. Bij daru-koi bent u altijd verzekerd van de laagste prijs. Nog een groot voordeel ! Verzendkosten zijn bij ons niet bij het produkt bij inbegrepen. Als u uw produkt afhaald betaald u dus geen verzendkosten. Sterker nog ! Stel u betaald bij een concurrent bij een bestelling boven de € 100,- geen verzendkosten. Als u vervolgens uw bestelling bij die webshop afhaald behoort u de verzendkosten die normaal bij het produkt zijn inbegrepen toch terug te krijgen ?

 

Vraag : Wat zijn jullie verzendkosten binnen Nederland ?

Antwoordt : De verzendkosten bedragen tot 10 kilo : € 6,95 en tot 30 kilo € 12,95. (Wij nemen de verzendkosten binnen nederland vanaf een bedrag van 150 euro en het buitenland vanaf 350 euro voor onze rekening.) Voor het buitenland gelden verschillende verzendbedragen afhankelijk van het land. Deze worden automatisch in de bestelprocedure toegevoegd. Wilt u deze van te voren weten stuur dan even een e-mail.

 

Vraag : Ik zie dat jullie maar beperkte openingstijden hebben maar wil graag een afspraak maken voor het afhalen van spullen of het bespreken van een nieuwe vijver ?

Antwoordt : Stuur even een mailtje of spreek onze voicemail in met het doel van uw afspraak zoals bijvoorbeeld het afhalen van producten of het bespreken van een filtersysteem. Een medewerkers van ons belt of mailt u terug voor het maken van een afspraak. Dit kan bijvoorbeeld ook s'avonds omdat wij begrijpen dat onze klanten ook overdag werken.

 

 

  

                                       

 

 

 

                                                          

 

AfdrukkenE-mail

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner