daru-koi vijver webshop

Klachten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gaat er iets niet goed? Loopt het niet zoals verwacht, is een product defect of verkeerd geleverd? Trek gelijk aan de bel en neem contact met ons op d.m.v het sturen van een e-mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        

We proberen het probleem dat zo snel en goed mogelijk voor je op te lossen. Een reactie met ons plan van aanpak kun je normaal binnen 1 dag van ons verwachten. Hoe het daarna gaat, hangt van je klacht af. Voor zaken over een product zijn we vaak afhankelijk van de leverancier, waarmee we dan in overleg moeten gaan. Soms moet het product ook heen en weer gezonden worden, wat natuurlijk wat tijd kost. Maar wij regelen het voor je en houden je op de hoogte van de voortgang! Hou er rekening mee dat producten altijd bij ons ter reparatie worden aangeboden ook als ze nog onder de garantievoorwaarden vallen. Na reparatie kunt u ze bij ons afhalen of wij sturen het product naar u toe. De verzendkosten zijn ook bij garantiegevallen altijd voor de klant, want u bent vrij om het product te brengen en af te halen in de winkel.

We houden ons servicepeil graag op een hoog nivo. Mocht u opmerkingen hebben over bepaalde zaken die van belang zijn om klachten te voorkomen dan horen wij dit graag.

                         Daru-Koi Vijverteam. 

AfdrukkenE-mail

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner