daru-koi vijver webshop

Betalen

Bij Daru-Koi kunt u op de volgende manieren betalen :

 

* Snel, Veilig en Makkelijk online betalen.

U betaald gewoon met uw eigen bankpas en reader. Het voordeel van een Ideal, Bancontact of Mister Cash betaling is dat het geld er vrijwel meteen op staat en wij de bestelling onmiddelijk kunnen gaan verwerken. U heeft uw product het snelst in huis met deze betalingsmethode.

 

* Bankoverschrijving

U boekt het complete bedrag gewoon over vanaf uw rekening naar onze rekening onder vermelding van uw naam en ordernummer. Houd er rekening mee dat het soms 2 a 3 dagen duurt voordat het bedrag bijgeschreven wordt op onze rekening.(zeker vanuit het buitenland) Wij kunnen daarna pas de order gaan verwerken en bijvoorbeeld producten gaan bestellen die niet op voorraad zijn. Natuurlijk is dit ook een erg veilige manier van betalen. Alle gegevens voor een overboeking vindt u hier.

 

* Contant of Pinnen bij afhaling.

U kunt uw bestelling gewoon contant of met de pinpas afrekenen bij het af halen. Wij vragen bij pakketten of grotere bestellingen soms een aanbetaling die u gewoon per overboeking kunt overmaken o.v.v de betalingscode die wij u toe zenden.

Let op !!! U kunt bij ons in de winkel tegenwoordig ook pinnen !

Hier-kunt-u-pinnen

AfdrukkenE-mail

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner