daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Daru-Koi Start-Up Bacteriën 1 Liter (vanaf 75 euro)

Unieke code: gratis-bac03
Daru-Koi Start-Up 1 liter Bacteriën krijgt u nu al gratis bij een bestelling vanaf 75 euro !
€ 0,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Daru-Koi Start-Up Bacteriën.


Dit product is specifiek bedoeld voor het opstarten van nieuwe vijvers en filters en voor aanvang van het seizoen. Als na de winter de watertemperaturen weer stijgen, dan heeft de vijver nog geen biologisch evenwicht en deze dient zo snel mogelijk opgebouwd te worden. Daarom treft u een hoog geconcentreerd product te gebruiken met vooral nitrificerende bacteriën die het giftige ammoniak en nitriet omzetten naar nitraat.
Tevens kunt u tijdens het seizoen de Start-Up bacteriën combineren met de Beadfilter of Bedfilterbacteriën om zo het biologisch evenwicht te ondersteunen na het schoonmaken van uw filter.

Daru-Koi Start-Up Gebruiksaanwijzing: Wij raden aan dit product eenmalig in het voorjaar toe te dienen (1 liter op 20.000 liter vijverwater). Het filter één dag uit zetten en zorgen voor een goede beluchting.U kunt wekelijks Daru-Koi Start-Up toedienen als filteronderhoud. (20ml op 1.000 ltr)

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner