daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

Daru-Koi Beadfilter Bacteriën 1 Liter ( vanaf 75 euro)

Unieke code: gratis-bac04
Daru-Koi Beadfilter 1 liter krijgt u nu al gratis bij een bestelling vanaf 75 euro !
€ 0,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Daru-Koi Beadfilter Bacteriën.

Daru-Koi Beadfilter is een samenstelling van levende bacteriën die speciaal ontwikkeld is voor:
Het onderhoud van het beadfilter met een nitrificerende werking die ervoor zorgt dat alle schadelijke stoffen omgezet worden in onschadelijke stoffen. Deze bacteriën kunnen overleven in de biologische en donkere omgeving van een beadfilter. Daru-koi Beadfilter is dus speciaal voor beadsystemen ontwikkeld. De formule zorgt voor een goede aanhechting, zodat de bacteriën eerder kunnen hechten en werken op de beads.

Daru-Koi Beadfilter Gebruiksaanwijzing: Wij raden aan dit product eenmalig in het voorjaar toe te dienen (1 liter op 20.000 liter vijverwater).U kunt wekelijks Daru-Koi Beadfilter toedienen als filteronderhoud. (20 ml op 1.000 ltr)

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner