daru-koi vijver webshop

waterlelie banner homepage

1 Liter verse Zijderups gratis vanaf 50 euro

Unieke code: gratis10
1 liter verse zijderupsen : De Jumbo Zijderups kan als snoepje worden gegeven of als krachtvoeding tot maximaal 30% van de totale voerhoeveelheid.
€ 0,00
With shipment Zelf afhalen bij Daru-Koi for € 0,00
addtocartmodal
 

Beschrijving

Jumbo Zijderupsen 1 Liter

De Jumbo Zijderups kan als snoepje worden gegeven of als krachtvoeding tot maximaal 30% van de totale voerhoeveelheid. Door het hoge vet en eiwitgehalte mogen de Zijderupsen alleen worden gevoerd bij temperaturen boven de 15C. Om een betere en snellere verteerbaarheid te verkrijgen is het verstandig om voor het voeren de Jumbo zijderupsen een half uur in warm water de dompelen.

Zwemvijver

Afbeelding1

Vijverartikelen

banner vijverartikelen

Vijverbouw

banner vijverbouw

Opruiming

banner opruiming

PVC

banner pvc

In onze onlinewebshop kunt u alle professionele vijverbenodigdheden voor uw koivijver, natuurvijver of zwemvijver vinden. Nu met handige functies zoals sneltoetsen speciaal voor gebruik van smartphone of tablet. Daru-Koi is A-Dealer van producten en merken zoals : Aquaforte, Econobead, Ultrasieve, Blue Eco, Superfish, Aquaking, Dainichi, Hikari, Sera, Messner, Rode Filtermat, Valterra, VDL en vele andere. Zo is er dus altijd wel een leuke aktie aanbieding met hoge korting. Mocht u een geheel pakket aan willen vragen dan bieden wij u altijd de laagste prijs van Nederland en België met unieke laagste prijs garantie.

 

Contactgegevens

Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15, te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

info@daru-koi.com 

Uitgebreide gegevens HIER

Routeplanner