Bacterial Lacto Activator 50.000 NAVULLING

€ 17,50
SKU
Lacto50

Bacterial Lacto Activator 50.000 navulling : Deze navulling is goed voor 50.000 liter vijverwater.

Bacterial Lacto Activator 50.000 navulling

*Dit betreft de navulling voor de Lacto Activator. Deze navulling is goed voor 50.000 liter vijverwater. Melkzuurbacteriën.

NaturalAquatic is het gelukt om de juiste melkzuurbacteriën nu zelf te kweken voor gebruik in tuinvijvers.

Biota LACTOMelkzuurbacteriën zijn bacteriën uit de groep Lactobacillus en produceren Melkzuren. Deze bacteriën hebben per definitie niks te maken met Melk, maar de naam van het zuur en het bekendste gebruik het bewerken van melkproducten als yoghurt en het maken van zuurkool.De zuren, die zij produceren hebben we melkzuren genoemd, maar ze produceren veel meer stoffen die zeer nuttig zijn bij het biologisch evenwicht en de afbraak van organische stoffen in water.

Zo worden ondermeer de volgende enzymen geproduceerd zoal Amylase, Phytase, Protease en Lipase. Deze helpen mee bij de afbraak van eiwitten, in de vijver eiwitten van organisch materiaal.Ook maken lactobacillen stoffen aan die pathogene (ziekmakende) bacteriën remmen of doden. Bacitracin, reuterin, zijn 2 stoffen die door bacteriën worden aangemaakt die antibacterieel werken.

De melkzuren hebben een ongunstige werking op de groei van pathogene bacteriën.Tijdens het kweekproces in de Biota Bacterialactivator worden alle voor de vijver nuttige stoffen aangemaakt. Met behulp van de juiste voedingstoffen speciaal geselecteerde bacteriestammen worden tijdens dit proces enzymen, antibiotische stoffen, en melkzuren gemaakt. Deze voegt u na activatie toe en deze kunnen hun werk gaan doen.

Meer informatie
Special Product Nee
Copyright © 2021 Daru-koi Vijverartikelen